torstai 21. tammikuuta 2010

Vaippa-show jatkuu


Olen saanut vihdoinkin uudet kankaat. Postissa tuli näin alkuun useita metrejä bambufleecea, valkoista mikrofleecea, Mikki Hiiri-fleecea ja mummon kissakassiin kissakangasta jossa on oikean näköisiä kissoja (siitä lähti heti suunnitelmat käyntiin, mutta ei vielä, ennenkuin olen saanut vaipat tehtyä). Mikki-fleecesta syntyi nyt alkuun ainakin yksi sisävaippa, Mikki on tietysti kuosina, imuna runsaasti bambua, kiinteänä sekä läppänä ja kuivapintana auringonkeltainen coolmax.

Fleece pintana on minulle hieman outo ja kangas inspiroi minua muulla tavalla, luultavasti tämä jää ainoaksi tällaiseksi vaipaksi, vaikka siitä ihanan pehmeä paketti syntyikin. Kankaasta syntyy sen sijaan pienelle tytölleni kesähaalari viileneviin iltoihin. Saa nähdä riittääkö kangas hupulliseen, vai pitäkö ostaa vaikka punaista yksiväristä fleeceä lisää, resoria nyt joutuu ostamaan kuitenkin, sekä varmaan trikoota vuoreen. Postissa on tulossa onneksi lisää kankaita ihan vain sisävaippojen tekoa varten.

Nopeana työnä syntyi vielä kolme lisäimua, kaksi bambukerrosta ja joustofroteeta.

Huomenna aloitan taas taskuvaippojen sekä läppätiimalasi-imujen valmistuksen. Pääsääntönä pidän sitä, että yhtä taskua vastaa aina yksi imuvaippa. Kunhan kyllästyn tähän vaipan tekoon, teen vaihtelun vuoksi tilkkutöitä mummon kissakassin muodossa. Pojalle pitäisi myös tehdä lupaamani Tilda-lammas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti