torstai 14. tammikuuta 2010

Kestovaippahulinat!


Päähäni ei mahdu tällä hetkellä muuta kuin kestovaipat, oikeasti. Ihan hurja draivi päällä ja kaikkien ompeluksien keskellä päässä surraa uusia ajatuksia. Tänään kokeilen ommella uudenlaista imuvaippaa. Tarvitsen sellaisen imun joka on nopeasti kuivava, helppo, pysyy paikallaan. Muotona täytyy siis olla tiimalasi ja imuna bambu tai hamppu. Että imua olisi tarpeeksi, täytyy imukerroksia olla siis vähintään viisi. Mitä jos tarvitsee siihen vielä enemmän imua, eli siis taskumalli...hmmmm. Tadaa, ajatus on valmiina! Taskullinen, läpällinen tiimalasi-imu! Läpän lisäksi sinne voi siis laittaa vielä lisäimun. Saa nyt nähdä kuinka tämä ajatus toimii, ensimmäinen vaippa on jo valmiiksi leikattuna, tuskinpa hurauttamiseen menee kymmentä minuuttia pidempää.

Muitakestovaippajuttuja tänään: kaupankäynti palstalla jatkuu, pienet vaipat etsivät uusia omistajia. Myyntiin menevä vaippa on leikattu valmiiksi, senkun ompelee. Taskuvaippoja on ehdottomasti leikattava lisää, ellei halua pestä vaippapyykkiä joka päivä. M-koon vaippoja pitäisi valokuvata, jotta nekin pääsisivät uusille käyttäjille.

Kuvassa viimeisimmät luomukseni, neljä taskuvaippaa sivunepeillä sekä yksi aio. Tähän mennessä l-kokoa on syntynyt kuusi taskuvaippaa, kaksi sisävaippaa, kaksi vaippakuorta housumallisena, viisi perhosimua sekä kolme aio:ta. Näillä ei kyllä vielä pitkälle pötkitä, joten ei kun takaisin sorvin ääreen. Harmi kun miehen työ haittaa kestovaippahulinoita...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti