lauantai 16. tammikuuta 2010

Uutta vaippa ja vanhan "tuunausta".Sain tehtyä myös kolmannen version imuvaipasta, eli tuplapitkällä läpällä. Pian päästään testaamaan käytännössä mikä niistä toimii parhaiten. Kunhan postista kolahtaa taas lisää kankaita niin saa tehtyä niitä imuja lisää.

Seuraavana ohjelmassa on taskuvaippojen tekoa. Kaksi on jo valmiina leikattuna. Nopeana välityönä tuunasin yhtä Babyidean nauhavaippaa, joka ei minusta millään muotoa ole kätevä eikä imukaan vaipassa ollut riittävä yksinään. Napsaisin nauhat vaipasta pois ja laitoin tilalle tarrat, lisäimuksi tein läpän jossa on kolme bambufleecekerrosta ja kuivapintana mikrofleece. Taakse lisäsin kuminauhan. En tiedä on vaippa mikään huippu vieläkään, mutta huomattavaa parannusta on havaittavissa. Luulen että vaippa toimii nyt villahousujen kanssa tarpeeksi hyvin.

Kauppa on käynyt palstalla oikein mukavasti ja yli puolet vanhoista s- ja m-koon vaipoista on lähtenyt uusiin koteihin. Sain ainakin hieman helpotusta siihen, kuinka paljon rahaa kankaisiin on mennyt, en uskalla sitä edes ajatella. Myydyistä vaipoista sain kuitenkin ainakin 3/4 niiden kankaisiin menneistä rahoista takaisin. Vielä on vaippoja myymättä, etsin pian toisen myyntikanavan että saan tilaa vaippakaappiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti