perjantai 8. tammikuuta 2010

Mummon kissakassi

Oma äitini halusi heti oman tilkkukassin italiantunneilleen, kun näki isosiskon lehmätilkkukassin. Aiheeksi hän halusi tietysti kissan, kun hänellä on kotona kaksi kultamurua, somali/persialainen ja ragdoll. Tietysti innostuin heti ajatuksesta ja melkein siltä seisomalta olisin halunnut lähteä kissa-aiheista kangasta etsimään.

Kankaan hankkiminen ei ollutkaan mikään helppo homma. Kissa-aiheisia kankaita ei meinannut löytyä koko kaupungista, vaikka täällä on peräti kolme kangaskauppaa, ainakin oman tietoni mukaan. Yhdessä kaupassa oli hyvännäköistä kissakangasta josta oli tehty tyynynpäällisiä (tietenkin) ja enempää kangasta ei kuulema ollut. Päädyin sitten kissahahmotelmakankaaseen, en aidonnäköiseen kissaan. Katsotaan nyt sitten mitä kankaasta syntyy.

Kotona kasasin kankaita pöydälle, kääntelin ja vääntelin ainakin puoli tuntia eri vaihtoehtoja enkä vieläkään ole päässyt yhteisymmärrykseen itseni kanssa. Luomistyö tuntuu olevan välillä vaikeaa. Lisäksi siinä suunnitellessani päähäni tupsahti ainakin pari kolme sivuideaa, joten keskittyminenkin oli vähän mitä oli. Lopulta päädyin laittamaan kankaat ainakin vähäksi aikaa sivuun ja tekemään muita töitä välillä. Otan kankaat muutaman päivän päästä esiin uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti