keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Mikki Hiiri-fleecehaalari


Koska pikkuneidille on niin mukava tehdä kaikenlaista ja isosiskon vaatekaappi natisee sananmukaisesti liitoksistaan, päätin tehdä taas jotain mukavaa hänelle kesäksi. Olin aikaisemmin tilannut Mikki-fleeceä netistä, koska suunnittelein tekeväni sisävaippoja siitä. En oikein pitänyt fleecestä vaippojen materiaalina ja mieleeni putkahtikin aivan jotain muita ideoita kankaasta. Nyt on työn alla vuorellinen fleecehaalari. Olen saanut haalarin jo aika valmiiseen pisteeseen, vuori ja päällinen on ommeltu, puuttuu enää vetoketju ja viimeistelytikkaukset sekä resorit. Otsasuoni meinasi vaan yhdessä vaiheessa räjähtää, kun tajusin vetoketjuhalkion olevan vuoressa eri puolella kuin päällisessä. No, onneksi sain jotenkuten pelastettua tilanteen, sillä pallokuosista vuoritrikoota ei oli enään uuteen vuoreen riittänytkään. Sen verran kangasta on, että saatan tehdä kimperi-mallisen hatun vielä samaan sarjaan.

Kävin tosiaan tänään hankkimassa lankoja isosiskon tunikaa varten. Siitä tuleekin hieman erilainen, sillä lankana on cotton ja Puro Batik. Lisäksi mukaan tarttui pari kerää uutta kierrätyslankaa FlipFloppia, josta ajattelin väsätä ison kassin kesäksi, ohjeen näin uudessa Novita-lehdessä.

12.2.2010
Valmistuihan se fleecehaalarikin, täytyy seuraavaksi alkaa suunnitella sitä pipoa tai hattua samasta kankaasta. Ajatus on jo päässä, saa nähdä milloin saa voimia sen tekemiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti