tiistai 16. helmikuuta 2010

Flip ja Flop


Hätäpäissäni nopeiden käsitöiden tarpeessa tekaisin Novitan FlipFlop langasta virkatun kassin. Kassille ei ollut sen suurempia tarpeita, halusin vaan tyydyttää pahimman tekemisen vimman. Ostin kaupasta samaan aikaan lankojen kanssa ihanan paketillisen värikkäitä muovisia virkkuukoukkuja, täytyihän niitä päästä testaamaan. Kyllä kassia jo ehdittiin kokeilemaan käytännössäkin. Kun käytiin mäenlaskua katsomassa niin kassissa kulki mukavasti pikkutarvikkeita. Suunnittelin jo toisenkin kassin tekemistä, siitä täytyisi vaan tehdä hieman isompi ja värikin voisi olla toinen. Tyttöjen huoneeseen olisi tarve isolle kassille jossa voisi säilyttää pehmoleluja, edellinen säilytyspussi vetelee viimeisiään.

2 kommenttia:

  1. Ostin flipfloppia jo ennen ku lehti tuli, ja sitte iso pettymys, ku ei siihen ollutkaan juurikaan ohjeita. Noh, aloitin tämän laukun tässä yksi ilta harjoitellakseni virkkaustakin. En tajua ohjeista mitään :D

    VastaaPoista
  2. Miullakin meni vähän ohi se ohje kun en ole mikään virkkauksen mestari. Sovelsin hieman ja sain homman sitten toimimaan. Loppujenlopuksi sitä oli ihan hauska vaihteeksi tehdä.

    VastaaPoista